Truck Center Kolding tilbyder

VOLVO LASTBIL VÆRKSTED

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Volvo lastbil service og reparation hos Truck Center Kolding
Vi er klar til at hjælpe

Volvo lastbil service, værksted og reparation

Du kan trygt køre din Volvo lastbil forbi Truck Center Kolding – vi har stor erfaring i både Volvo lastbil service og reparation. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi kan udføre service- og reparationsarbejde på samme niveau som fabrikanten.

Volvo er et kvalitetsmærke, der skal omgås med ekspertise og omhu. Vores store erfaring med Volvo lastbiler betyder, at vi med stolthed kan tilbyde en sådan service. Vi lover endda, at der ikke vil være fejl til dit næste eftersyn.

Vi vil derudover altid være klar til at assistere dig med vores servicevogn, hvis din Volvo lastbil skulle være udsat for driftstop ude på landevejen.

Vi ønsker at blive din fortrukne Volvo serviceudbyder – uanset hvor din lastbil er gået i stå, eller hvornår det sker. Det er Volvo lastbil service, du kan regne med!

Et Volvo lastbil værksted med fokus på effektivitet og kvalitet

Vi udfører kun reparationer med kvalitetsværktøj på vores Volvo lastbil værksted i Kolding. Vi garanterer desuden, at vi altid bruger reservedele af høj kvalitet til din Volvo lastbil – således er du garanteret, at den bevarer værdien. Derudover giver vi dig selvfølgelig en lastbil tilbage, som er klar til at komme tilbage på vejen med det samme.

På vores Volvo lastbil værksted arbejder vi ud fra værdier om effektivitet og kvalitet. Vi ønsker at sende vognmanden tilbage på vejen hurtigst muligt, så den mistede indtjening ikke er for omfattende. Arbejdet udføres naturligvis af vores kompetente mekanikere, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Professionelt Volvo lastbil værksted hos Truck Center Kolding

Vi tilbyder Volvo lastbil reparation

Vores ansatte har stor erfaring i at udføre arbejde på Volvo lastbiler, hvilket gør alle vores mekanikere yderst kompetente til at udføre en Volvo lastbil reparation. Vi begynder aldrig på en reparation uden at kontakte dig først. Vi ønsker, at du er med i beslutningsprocessen, så du undgår en dårlig oplevelse med en uforudset regning.

Hos Truck Center Kolding er gennemsigtighed en vigtig værdi. Vi synes, det giver bedst mening, når det er jeres køretøj, vi udfører en service eller reparation på.

Send os mail, ring til os, eller besøg os på Vejlevej 106 i Kolding. Vi vil altid gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Hesselly 13
DK-6000 Kolding 

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her