Skip to main content

TCK tilbyder

Dæk Service

I transportbranchen er gode dæk en forudsætning for sikker færdsel på vejen. Et beskadiget dæk kan have fatale konsekvenser, og at vedligeholde sine dæk bør derfor være af højeste prioritet for alle vognmænd. Det er ikke her, du skal gå på kompromis med kvalitet eller gå til en tilfældig mekaniker. Det er essentielt, at du efterlader opgaven hos erfarne mekanikere, der ved, hvordan et dækproblem skal gribes an, og ved, hvornår det er tid til dækudskiftning. 

Hos TCK lagerfører vi over 1000 dæk, og vores eksperter sikrer, at du altid har adgang til et omfattende sortiment af dæk af høj kvalitet, så du kan køre sikkert og problemfrit.

Vores dæklager med en masse dæk

Har du brug for nye dæk?

Vi har samlet alt, hvad du har brug for til dine dæk ét sted. Uanset om du har behov for vejledning, dækreparation, reparation af fælge, punkterede dæk eller andet relateret til dækservice, er vi klar til at hjælpe. Hos os er det vigtigste at finde de rigtige dæk, der ikke kun opfylder dine behov, men også sikrer bedst mulig styrestabilitet, sikkerhed, vejgreb og lang levetid for dine dæk.

Vi ved, at din lastbil kører bedst, når hjulene ruller, og derfor er vi stolte af at holde dig kørende! Vores brede sortiment gør det nemt for dig at finde det rette match. Vi har et omfattende udvalg af lastbilsdæk til forskellige formål og brands, herunder Michelin, Bridgestone, Goodyear og mange flere. Og hvis du har brug for dæk til kørsel i koldere klimaer, kan vi hurtigt finde det rette sæt til dig!

Personale med stort kendskab

Vi har 2 super dygtige medarbejdere der har op til 35 års erfaringer med dæk håndtering.

Du kan spørge dem om alt, og de kan svare dig uden tøven!

– Tør du at prøve det af? Gi dem et kald!

Vores dæk mænd
Dæk service, dæk skift der bliver fortaget hos os

Bliv køreklar i en fart

Vi har både sommerdæk, vinterdæk til din vogn.
Skulle uheldet ske, har vi et break down service – Så giv os et kald!

Vi kør med det samme.

Lappe service:

Vores dækmontør har certificeret lappekursus fra Rema TipTop. 

Montering og afbalancering:

Vi udfører dækskift og montering til din lastbil med ekspertise og professionalisme

Sikkerheden er vigtigst:

Alle vores dæk er EU-godkendte, dermed kan vi sikre dig at dine lastbilsdæk lever op til kravene, så den kan køre trygt på vejene om det er indenfor landets grænser eller udenfor.

Garanti og reklamation:

Vi yder 2 års garanti og reklamationsret.