Skip to main content

TCK tilbyder

Hydraulikservice

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Vi tilbyder hydraulikservice

Hos TCK har vi stor erfaring med hydraulikservice. Vores rummelige værksted tillader os at udføre service af dit hydraulikanlæg på stedet, hvor du betjenes af vores professionelle hydraulikteknikere.

Det er afgørende for hydraulikbrugere, at deres hydrauliske komponenter efterses af kvalificerede hydraulikteknikere. Hos TCK udfører vi forebyggende tjek af hydraulikken, som garanterer at hydraulik systemet fungerer fejlfrit.

Når vi fx modtager en hydraulikpumpe eller –motor, gennemgår vi en grundig test af hydraulikken, som afdækker alle komponentens specifikationer og funktioner.

Vores hydraulik service omfatter blandt andet:

  • Kontrol af olie
  • Justering af anlægget
  • Visuel gennemgang for skader
  • Kontrol af akkumulatorer
  • Vores anbefalinger til forbedring

.. Og meget mere

Efter vores gennemgang af dit hydraulikanlæg vil du modtage dokumentation i form af en testrapport, der forsikrer dig om, at hydraulikmotoren og –pumpen opfylder alle betingelser for et velfungerende hydraulikanlæg.

Hydraulikservice betyder mindre risiko for fejl

Hydraulik service er et tilbud til dig, der kraftigt vil nedsætte din risici for driftsstop og nedbrud med hydraulikanlæg. Vi oplever flere tilfælde hvor en reparation til mange penge, eller et driftsstop, kunne have været undgået, hvis den nødvendige hydraulikservice havde været foretaget forinden.

I vores tests efterser vi blandt andet, at hydraulikken har de korrekte flow-, tryk- og effektindstillinger, hvilket er afgørende for et velfungerende hydraulikanlæg.

Vores hydraulik service betyder, at du kan se frem til færre driftsafbrydelser, optimering af hydraulikanlæg – og i mange tilfælde mindre driftsomkostninger.

Vores hydraulikservice fungerer mobilt

Vi tilbyder desuden at komme ud med en servicevogn, skulle I opleve problemer med jeres hydraulikanlæg, fx i form af driftsstop. Vores servicevogn er naturligvisudstyret med de nødvendige hydrauliske komponenter, testudstyr og værktøj, såvi kan tilbyde jer kvalificeret hydraulikservice – uanset jeres lokation.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit hydraulikanlæg.