Skip to main content

Truck Center Kolding tilbyder

Service af trailer

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Få din trailer til eftersyn hos os

Ligesom det er lovpligtigt for en bil at komme til eftersyn, gælder det samme for en trailer. Hvis din trailer ikke er blevet efterset, kan den være farlig at køre med, så det er vigtigt, at du finder nogle dygtige fagfolk, der er certificerede til trailerservice.

Der sættes blandt andet lovpligtige krav til, hvor ofte en trailer skal til eftersyn, og hvordan den monteres på et givent køretøj.

Overholder din trailer de lovpligtige krav?

Der er mange regler i lovgivningen om sammenkobling af lastbil og påhængskøretøj. Der er fx påhæng, der kan påsættes synsfrit, hvis en række betingelser indfries. Men der er mange betingelser, man skal være opmærksom på, og hvis man ikke er, så er straffen en stor, træls bøde.

Hvis man ikke er sat godt ind i lovgivning, er det meget omfattende og tidskrævende at gøre.

Hvis du er i tvivl om, om din trailer overholder de lovpligtige krav, så foreslår vi, at du allierer dig med Truck Center Kolding, så gør vi arbejdet for dig, og du er sikker på at overholde lovgivningen!

Du er meget velkommen til at køre din trailer forbi på vores trailerværksted i Kolding – så fjerner vi din tvivl, og erstatter den med en komplet optimeret trailer, som scorer topkarakter i alle lovgivningens kriterier!

Vores trailer service er komplet, og du kan køre herfra med ro i maven, når din trailer har været forbi os.

Kontakt os, og hør nærmere om vores trailerservice

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis der er noget, du mangler svar på! Hvis du forklarer en specifik opgave for os, vender vi hurtigt muligt tilbage med et uforpligtende tilbud!