Skip to main content

TCK tilbyder

Reparation af hejs

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Vi reparerer alle typer hejse – uanset størrelse

En hejs er et uundværligt redskab i mange brancher, og går den i stykker, er det ikke let at finde et alternativt redskab med tilsvarende funktion. Det betyder, at der ofte kommer et ophold i den arbejdsopgave, hejsen indgår i, når den går i stykker. Det er derfor i produktionens interesse at få hejsen repareret hurtigt.

Hos TCK har vi gennem årene udført reparationer på mange forskellige slags hejse. Der findes ikke det hejseproblem, der er for krævende eller for enkelt for os.

Den perfekte fusion af effektivitet og kvalitet

Vi prioriterer kvalitet og effektivitet, når vi udfører reparation af hejse. Vi ved nemlig, at der ofte er en opgave, som er sat på pause, når man fx oplever driftstop – derfor sigter vi efter at løse jeres problem hurtigt, så den mistede indtjening ikke er for omfattende.

Uanset hvilken model og hvilket problem, du står over for, så er du velkommen til at kontakte os og vurdere den løsning, vi tilbyder. Skulle vi ikke kunne løse dit hejseproblem, så er det første gang, det sker.

Vi giver dig fuldt overblik over omkostningerne

Hos os får du ingen uforudsete omkostninger. Vi giver dig nemlig et uforpligtende tilbud, inden vi udfører vores arbejde. Dette sikrer, at du har fuldt overblik over din økonomiske situation og ikke får nogle ubehagelige overraskelser!