Skip to main content

TCK tilbyder

Reparation af kran

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Hvis I får uforudset skade på jeres kran?

Kranarbejde involverer ofte et omfattende stykke arbejde. Det er ikke de små opgaver, der kræver en kran. Det er derfor også som oftest et stort projekt, der går i stå, når en kran går i stykker.

Hos TCK reparerer vi kraner så hurtigt, som det kan gøres, så kranen igen er egnet til at udføre det arbejde, den blev afbrudt i.

Aflever din kran hos et professionelt værksted

Til trods for at vi sigter efter at gøre vores kran reparation hurtig, går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

På vores kranværksted i Kolding fusioneres vores værdier om kvalitet og effektivitet – her betyder en hurtig løsning ikke en uholdbar løsning. Vi mener nemlig godt at begge værdier kan indfries – såfremt der er dygtige mekanikere til at gøre det. Dem har vi heldigvis 19 af hos TCK.

Vi er stolte af vores partnerskab med Fassi og HMF, som udgør en vigtig del af vores serviceforpligtelse over for vores kunder.

Vi garanterer at den løsning, vi laver, sender dig og din kran sikkert tilbage til arbejdet.

Ingen overraskende omkostninger

Vi har ingen prisliste over vores reparation af kraner, da regningen altid vil afhænge af reparationens omgang og omkostninger. Vi garanterer dog, at vi altid er fair i vores vurdering og ikke sender dig en regning, før du har godkendt arbejdet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en kranreparation, og hør om dine muligheder hos os.