Skip to main content

TCK tilbyder

Reparation af trailer

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Få din trailer repareret hos os

Der er mange komponenter, der kan gå i stykker på en trailer, både el-system, lygter, bremsesystem m.m. kan pludselig svigte, og så er det ikke længere lovligt – eller ufarligt – at køre med traileren som påsætning. Det er vigtigt, at du kontakter en mekaniker, så snart du begynder at opleve problemer med din trailer.

Hos TCK er vi eksperter i reparation af trailer. Hvis du sender din trailer til reparation hos os, så overgiver du den til et trailer værksted, som både rummer det rette udstyr og den rette viden til at udføre holdbare og professionelle resultater.

Som servicepartner for PNO og Krone, garanterer vi topkvalitet i vores arbejde og sikrer, at din trailer bliver bragt tilbage til sikker og effektiv drift.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af trailer

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud – så tager vi en snak om dine muligheder på vores trailer værksted og kommer naturligvis med et uforpligtende tilbud!

Vi har ikke lyst til at overraske vores kunder med uforudsete beløb, derfor udfører vi aldrig en reparation uden at involvere dig i omkostningerne. Så hvis du vælger os som dit trailer værksted, garanterer vi, at der aldrig vil komme uforudsete omkostninger.