Skip to main content

Truck Center Kolding tilbyder

Reparation af dæk

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Dækreparation kræver erfarne mekanikere

I transportbranchen er gode dæk en forudsætning for sikker færdsel på vejen. Et beskadiget dæk kan have fatale konsekvenser, og at vedligeholde sine dæk bør derfor være af højeste prioritet for alle vognmænd. Det er ikke her, du skal gå på kompromis med kvalitet eller gå til en tilfældig mekaniker. Det er essentielt, at du efterlader opgaven hos erfarne mekanikere, der ved, hvordan et dækproblem skal gribes an, og ved, hvornår det er tid til dækudskiftning.

Vi kan hjælpe dig med alt til dæk

Vi tilbyder vejledning, service om og påsætning af dæk, dæk reparation, reparation af fælge, punkteret dæk og alt andet, der har med reparation af dæk at gøre.

Vi ved, at vognen kører bedst, når hjulene ruller – derfor er vi stolte af at kunne holde jer kørende!

Få et uforpligtende tilbud på reparation af dæk

Derfor er vores tilgang til prissætning altid gennemsigtig og fair. Vi vil aldrig påtage os et arbejde, uden at give dig et klart billede af, hvad det vil koste, og vi vil altid respektere din beslutning, hvis du vælger ikke at fortsætte med arbejdet.

Pris på arbejde med dæk

Vores priser afhænger naturligvis af opgavens art og omfang. Når du kontakter os med et problem, vil vores dygtige fagfolk analysere situationen og give dig et tilbud, som er baseret på vores vurdering af arbejdets omfang. Vi vil altid arbejde for at give dig den bedste pris og kvalitet for arbejdet.