Skip to main content

Truck Center Kolding tilbyder

Service af hejse

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Trygt hejseftersyn hos os!

Sikker og specialiseret service til alle hejse, uanset størrelse og kompleksitet

Man udfører ofte et stykke halvfarligt arbejde, når man bruger en hejs. Der stilles derfor en række sikkerhedskrav til håndtering og eftersyn af hejse.

Det er vigtigt, både sikkerheds- og lovmæssigt, at overholde de lovbestemmelser, der findes for hejse- og løftegrej. Hvis du ikke overholder loven omkring hejse, risikerer du enten en stor bøde – eller værre – et uheld.

Effektive og specialiserede Hejse-reparationer hos TCK

En hejs er et uundværligt redskab i mange brancher, og går den i stykker, er det ikke let at finde et alternativt redskab med tilsvarende funktion. Det betyder, at der ofte kommer et ophold i den arbejdsopgave, hejsen indgår i, når den går i stykker. Det er derfor i produktionens interesse at få hejsen repareret hurtigt.

Hos TCK har vi gennem årene udført reparationer på mange forskellige slags hejse. Der findes ikke det hejseproblem, der er for krævende eller for enkelt for os. Uanset om opgaven drejer sig om en lille hejs, der bruges til de små opgaver eller en stor hejs, der løfter tunge og store genstande, så tager vi med glæde reparationsopgaven i vores hænder.

Vores ekspertise sikrer at du overholder de af lovpligtige krav!

Hos Truck Center Kolding sikrer vi, at din hejs lever op til alle de sikkerheds- og lovmæssige krav, som er fastlagt af arbejdstilsynets bekendtgørelser.

Når din hejs gennemgår vores eftersyn, garanterer vi en omfattende og grundig gennemgang, der sikrer, at den opfylder alle krav. Vi prioriterer ikke kun overholdelse af standarderne, men tilbyder også vejledning om potentielle forbedringer og nødvendige justeringer.

Vores mål er at minimere enhver indvirkning på din daglige produktion og sikre, at din hejs fungerer optimalt inden for alle sikkerhedsrammerne.

Kom forbi til er servicetjek!

Besøg os til et professionelt hejseeftersyn på vores adresse, Hesselly 13 i Kolding.

Vores erfarne mekanikere sikrer, at dit hejse udføres med præcision og omhu. Mens vi tager os af arbejdet, kan du slappe af med en kop friskbrygget kaffe i vores komfortable omgivelser. Lyder det ikke godt?

kontakte os her og book din tid allerede i dag.