Truck Center Kolding tilbyder

Service af hejse

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Send din hejs til service hos os!

Man udfører ofte et stykke halvfarligt arbejde, når man bruger en hejs. Der stilles derfor en række sikkerhedskrav til håndtering og eftersyn af hejse.

Det er vigtigt, både sikkerheds- og lovmæssigt, at overholde de lovbestemmelser, der findes for hejse- og løftegrej. Hvis du ikke overholder loven omkring hejse, risikerer du enten en stor bøde – eller værre – et uheld.

Vi sørger for, at du overholder de lovpligtige krav

Hos Truck Center Kolding overholder vi alt inden for opstilling, eftersyn, test af bæreevne og vedligeholdelse, som arbejdstilsynet bekendtgørelse nr. 1109 om anvendelse af tekniske hjælpemidler fordrer, når vi efterser din hejs.

Der stilles desuden yderligere krav til netop hejse i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 – dem håndhæver vi naturligvis også. Når din hejs har været forbi os, så tør vi godt garantere, at den har fået et komplet eftersyn.

Vi foretager en grundig analyse af hejsens tilstand og giver vejledning til både nødvendige og fordelagtige forbedringer.

Vi bestræber os naturligvis på at uføre arbejdet, således det påvirker den daglige produktion mindst muligt.

Kom forbi til er servicetjek!

Kom forbi til et hejseeftersyn på Hesselly 13 i Kolding – her møder du god service og erfarne mekanikere! Så giver vi en kop kaffe, mens du venter på, at vi udfører arbejdet. Lyder det ikke godt?

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os her.

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Hesselly 13
DK-6000 Kolding 

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her