Skip to main content

TCK tilbyder

Service af kran

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

En kran kræver vedligeholdelse og eftersyn

Hos TCCK har vi specialister i kranservice som både opsætter, reparerer og servicerer alle løftegrejs- og kranrelaterede udfordringer. En kran udfører tunge opgaver i et barskt arbejdsmiljø. Som konsekvens bliver den hurtigt slidt og har jævnligt brug for eftersyn og vedligeholdelse. Der er med andre ord behov for kranservice.

Vi sørger for, at du overholder sikkerhedskravene

Der stilles store krav til sikkerheden, når der arbejdes med kraner og andet løftegrej. Det stilles blandt andet krav til samløftning, vægtfordeling og informationsangivelse. Overholdes disse krav ikke, kan det både resultere i en dyr bøde, men også i en alvorlig skade. Kravene skal betragtes som sikkerhedsforvaltninger, der er bestemt for at kranarbejde kan udføres ufarligt.

En kran skal jævnligt efterses af fagfolk, som er certificeret til at udføre kranservice. Hos Truck Center Kolding har vi foretaget mange eftersyn, så vi er godt sat ind i kravene. Vi forsikrer, at din kran bliver efterset med grundighed, så du kan være sikker på, at du overholder alle krav.

Vi laver en fyldestgørende analyse af din krans nuværende tilstand og vejleder dig i, hvilke komponenter, der skal udskiftes eller renoveres nu og hvilke, der er i fin stand. Trænger kranen fx til at få udskiftet sit nuværende radiosystem, sin wiretalje, lastvisning via display eller andet? Det finder du ud af, når du kommer til kranservice hos os!

Vores løsningsforslag indeholder derfor både oplysninger om nødvendige renoveringer, men også vejledning i forhold til evt. forbedringer, som du selv kan tage stilling til, om du har behov for.

professionel kranservice hos Truck Center Kolding

Vi vil gerne forsyne jer med den nødvendige, regelmæssige vedligeholdelse, en kran kræver. Det er også muligt at lave en serviceaftale med os, så du altid har en kompetent samarbejdspartner til kranservice ved hånden.

Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information om kran service, servicetjek eller serviceaftale.