Skip to main content
TCK tilbyder

REPARATION AF LASTBIL

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Professionelt lastbilværksted
Vi er klar til at hjælpe

Et erfarent lastbilværksted

På vores lastbilværksted i Kolding har vi kvalitet og effektivitet i fokus, når vi udfører en lastbil reparation. På vores værksted er vi 19 erfarne mekanikere, som har foretaget stort set alle reparationer, der laves på lastbiler. Dertil har vi både pladsen, hovederne, hænderne og reservedelene til at udføre en pålidelig og hurtig reparation af dit køretøj. Det er desuden uanset, om du skal have repareret din DAF, MAN, Scania, Ford, Renoult,  Volvo eller Mercedes.

Du er velkommen til at lave en aftale hos os på vores lastbilværksted, men opstår der et nødstilfælde, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig!

Vi sender vores servicevogn, hvis du er gået stå

Vi kommer også gerne ud til dig med vores servicevogn, skulle du opleve driftstop, mens du er på vejen. Vi ved, at det er mistet indtjening for vognmanden, når han ikke er på farten. Derfor kommer vi ud, så hurtigt vi kan – afhængigt af trafik og afstand.

Vi hjælper dig hurtigt ud på vejen igen. Kontakt blot vores servicevognmand på 75 57 77 03, så kører du snart igen. Med vores assistance forstyrres jeres daglige produktion mindst muligt. Det er vi på vores lastbilværksted i Kolding stolte af at kunne bidrage til.

Professionelt lastbilværksted

Få en fair pris, på reparation af lastbil

Prisen på en lastbil reparation afhænger af arbejdets udførelse og omgang, men vi forsikrer, at beløbet altid vil matche vores arbejdsindsats. Vi giver dig selvfølgelig et tilbud på reparationen, inden vi opkræver et beløb, så du ikke oplever nogle uforudsete omkostninger.

Kontakt os med dit lastbilsproblem, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Er den gal med lastbilen? – Få hjælp af et professionelt lastbilværksted

Lige så vel som alt andet i vores hverdag, som vi nyder godt af og måske endda er afhængige af, kan også en lastbil gå i stykker. Ja, faktisk er det i sagens natur noget mere alvorligt end når så meget andet går i udu.

En ukampdygtig lastbil er nemlig lig med store tab og uendeligt meget bøvl, både for vognmanden, men selvfølgelig også får den uheldige chauffør, der ikke når hjem i tide. Derfor er det vigtigt at vide, hvem man skal gå til når lastbilen værker. Og heldigvis er der særdeles kyndige mekanikere rundt omkring på lastbilværksteder, der står klar til at hjælpe.

TCK lover reparation af lastbiler på allerhøjeste niveau. Med deres hold bestående af 19 mekanikere, der hver især har et væld af kompetencer inden for området, garanterer de altså at kunne løfte opgaven. Og det endda hvad enten lastbilen er af mærket Volvo, Scania, Mercedes, MAN, Ford, Renault eller DAF. Alsidigheden er altså stor ved TCKg.

Lastbilværkstedet i Kolding er udstyret med alle de maskiner og remedier, der kan blive brug for, når de store køretøjer trænger til en kærlig hånd. Af samme årsag er ingen opgave hverken for stor eller for lille når det kommer til reparation af lastbil hos TCK.

Priser og god service 

Priserne på reparation af lastbil lover TCK også er konkurrencedygtige. Det er klart, at prisen altid vil svinge, afhængigt af den specifikke opgaves kompleksitet og omfang, men du kommer ikke til at blive taget ved næsen, da der er garanti for, at din pris modsvarer det udførte arbejde. Og den pris du kommer til at skulle betale, får du naturligvis på forhånd, så du ikke ender ud med uforudsete omkostninger for din reparation af lastbil.

Det hænder naturligvis også, at en lastbil pludselig går i stykker mens man er på farten. Og det er svært at forestille sig noget mere uoverskueligt, især hvis lasten er fuld af gods, der skal fra A til B hurtigst muligt. Men også her er TCK klar til at redde dagen.

Vi tilbyder nemlig komme ud til dig, dér hvor du hjælpeløst er strandet med din havareret lastbil. Det sker med TCK’s servicevogn, der kan klare langt de fleste opgaver ude på vejen. Det er klart, at det dog er begrænset, i og med, at der er mange maskiner og remedier, der ikke kan fragtes med ud fra værkstedet.

Det er sågar med stor stolthed, at TCK rykker ud, når uheldet er ude. Her er vi nemlig fuldt ud bevidste om de store omkostninger den spildte tid kan have for både vognmand og chauffør. Udrykningen sker derfor også så hurtigt som det overhovedet er muligt.