Truck Center Kolding tilbyder

REPARATION AF MAN

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

MAN service, værksted og reparation

Hos Truck Center Kolding er vi stolte af at have erfaring inden for MAN lastbiler. Vores medarbejdere har alle stor erfaring med MAN-mærket, og vi reparerer kun med reservedele af tilsvarende kvalitet til mærket. Således forsikrer vi dig, at Truck Center Kolding er lige så kompetente til at rådgive og udføre service og reparation af din MAN lastbil som fabrikanten er.

Vi er klar over, at en MAN lastbil er et kvalitetskøretøj, som kræver ekstra ekspertise og opmærksomhed. Vi er stolte af at kunne tilbyde MAN service hos Truck Center Kolding, og vi er selvsikre nok til at sige, at du ikke kommer til at opleve uforudsete fejl ved dit næste eftersyn, hvis du vender næsen forbi os inden.

Derudover står vi altid klar til at køre ud til dig, skulle du være ude for uforudset driftsstop med din MAN lastbil.

Vores mål er assistere dig med MAN service – ligegyldigt hvornår det er brug for det, eller hvor du befinder dig. Det er MAN service, du kan regne med.

Kom forbi på vores MAN værksted

På vores MAN værksted i Kolding kan du møde vores kompetente mekanikere, som udelukkende udfører MAN reparationer med kvalitetsværktøj og erfaring i hænderne. Det garanterer, at du får din lastbil tilbage i bedre stand end du afleverede den i, så den er klar til at komme tilbage på vejen.  

Vi udfører altid vores service- og reparationsarbejde med fokus på effektivitet og kvalitet. Vi ved, at transportbranchen altid er i bevægelse og udfører derfor altid reparationer, så hurtigt vi kan – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder MAN reparation

Alle reparationer på vores MAN værksted udføres af kompetente og professionelle ansatte, som har stort kendskab til mærket. Vi udfører ikke reparationer uden at kontakte dig først. Det sikrer, at du altid er med i beslutningsprocessen og ikke modtager en uforudset regning.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde med den største gennemsigtighed, så vores kunder ved, hvad vi laver på vores værksted.

Ring, skriv eller sving køretøjet forbi Vejlevej 106 i Kolding – vi er altid klar på at tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Hesselly 13
DK-6000 Kolding 

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her