Skip to main content

TCK tilbyder

Lastvognsservice

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Lastbilservice
Vi er klar til at hjælpe

Vi er specialister i lastbilservice

Hos Truck Center Kolding er vi specialister inden for lastbilservice. Det betyder, at vi er certificeret i at udføre de lovmæssige krav, der sættes til eftersyn af lastbiler.

De lovmæssige krav er vigtige at overholde. Ikke bare fordi det kan resultere i en dyr bøde, hvis du ikke overholder kravene – det kan også gå ud over din egen, og andres, sikkerhed.

Oplev pålidelig lastvognsservice hos os

Der sættes mange krav til et godkendt eftersyn af lastbiler. Det inkluderer blandt andet et lovpligtigt eftersyn af bremser, luftforureningsrisici, motortjek, tilkoblingsanordninger, eftersyn af bærende elementer – altså hjul – og meget mere. Det er en omfattende lovgivning med mange faktorer, så det er nødvendigt at den foretages af erfarne, professionelle og certificerede fagfolk.

Kravene er sat for at opretholde en vis sikkerhedsstandard.  Det er disse parametre, man har vurderet, der skal testes, før man kan være sikker på, at et køretøj færdes ufarligt på vejene. Det er altså ikke en opgave, der skal sjuskes med eller overlades til folk, som virker utroværdige. Det er væsentligt, at du finder en pålidelig transportserviceudbyder, som giver dig den sikkerhed, du har brug for.

Vi har samlet mange års erfaring inden for lastvognsservice og tør godt garantere, at din lastbil bliver placeret i gode hænder, hvis du kører den forbi os.

Lastbilservice hos Truck Center Kolding

Professionel lastbilservice af en række anerkendte mærker

Vi kan udføre service på mange forskellige bilmærker, bl.a. MAN, DAF, Volvo, Mercedes, Ford, Renault og Scania. Dertil sagt, at vi naturligvis tilbyder lastvognsservice uanset mærket på din lastbil. Du kan derfor roligt komme forbi med din lastbil – og så skal vi nok få ordnet service.

Men hvis du dog specifikt er på udkig efter værksted, der kan tage sig af din DAF, MAN, Mercedes, Volvo eller Scania, så er du kommet til det rette sted. Vores mekanikere har nemlig mange års erfaring med netop disse mærker, så din lastbil er i gode hænder hos os.

Tegn en serviceaftale ved os – så er du helt dækket ind.

Vi vil gerne forsyne jer med den nødvendige, regelmæssige vedligeholdelse, en lastbil kræver. Det er også muligt at lave en serviceaftale med os, så du altid har en kompetent samarbejdspartner til kranservice ved hånden.