Truck Center Kolding tilbyder

SCANIA SERVICE

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Scania service hos Truck Center Kolding
Vi er klar til at hjælpe

Leder du efter Scania service?

Hos Truck Center Kolding er vi stolte af vores kendskab til – og erfaring med – Scania lastbiler. Vores medarbejdere er øvede i al teknisk omgang med Scania lastbiler. Det garanterer, at du kan være sikker på, at vi er godt udrustede til at vejlede omkring og udføre professionel Scania service og reparation.

Vi ved, at en Scania lastbiler er et kvalitetskøretøj, som forlanger lidt ekstra ekspertise. Det er vi glade og stolte over at kunne tilbyde. Hvis du kører din Scania lastbil forbi os inden næste eftersyn, så forsikrer vi dig, at der ikke er uforudsete fejl til dit eftersyn.

Derudover er vi altid parate til at køre ud til dig, hvis du oplever uforudsete driftstop med din Scania lastbil midt på landevejen.

Vi står klar til til at hjælpe dig med din Scania lastbil – uanset hvornår på døgnet det er, eller hvor du er gået i stå. Det er Scania service, du kan regne med!

Kør forbi vores Scania værksted

Hvis du svinger lastvognen forbi vores Scania værksted i Kolding, så oplever du, at vi udelukkende udfører vores reparationer af Scania lastbiler med kvalitetsværktøj. Derudover sørger vi for udelukkende at reparere med kvalitetsreservedele, så din Scania aldrig falder i værdi, fordi der er blevet brugt uholdbare reservedele til reparation. Vi afleverer selvfølgelig en lastbil tilbage, som er køreklar og i tiptop stand hver eneste gang.

På vores Scania værksted har vi altid fokus på effektivitet og kvalitet. Vi ved, at en stillestående lastbil er mistet indtjening, hvorfor vi altid bestræber os på at udføre reparationen hurtigt – uden at det går ud over kvaliteten af den reparation, der udføres.

Scania værksted hos Truck Center Kolding

Vi tilbyder Scania reparation

Alle vores reparationer udføres af professionelle og kompetente mekanikere, som alle har erfaring med at udføre reparationer på Scania lastbiler. Vi kontakter dig altid, inden vi starter på en reparation. Det sikrer, at du ikke modtager en uforudset omkostning.

Vores ønske er at tilbyde reparation, service og rådgivning omkring alle typer af erhvervskøretøj med den største gennemsigtighed – og det sætter vi en ære i.

Send os en e-mail, giv os et kald, eller kør din Scania forbi Vejlevej 106 i Kolding – vi er altid klar på at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe!

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Hesselly 13
DK-6000 Kolding 

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her