Truck Center Kolding tilbyder

DAF SERVICE & VÆRKSTED

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

DAF service hos Truck Center Kolding
Vi er klar til at hjælpe

DAF service, værksted og reparation

Hos Truck Center Kolding servicerer vi DAF lastbiler, og vores ansatte har stort kendskab til mærket. Det betyder, at vi udelukkende bruger reservedele af ordentlig kvalitet, og at du kan vide dig sikker på, at vi er lige så kompetente til at rådgive og udføre arbejde på DAF lastbiler, som fabrikanten er.

Vi ved, at en DAF lastbil er en af særlig høj kvalitet, som kræver lidt ekstra opmærksom og ekspertise. Det er vi stolte af at kunne tilbyde på vores DAF værksted hos Truck Center Kolding. Vi tør godt garantere, at der ikke bliver registreret nogle fejl ved dit eftersyn, hvis du svinger køretøjet forbi os inden.

Vi er desuden altid klar til at komme dig til undsætning, skulle du opleve uforudset driftstop på din DAF-lastbil på farten.

Vores ønske er at hjælpe dig med DAF service – uanset hvornår du har brug for det eller hvor, du befinder dig. Det er DAF service, du kan regne med.

Værdierne på vores DAF værksted

På vores DAF værksted udfører vi kun reparationer med kvalitetsværktøj og benytter udelukkende slidstærke og holdbare reservedele. Det sikrer, at du får din DAF lastbil tilbage med samme værdi, som du afleverede den i – og naturligvis i tiptop stand, klar til at ramme vejen.

På vores DAF værksted udfører vi reparationer med fokus på kvalitet og effektivitet. Vi ved, at en vognmand skal ud på vejen igen hurtigst muligt, da et stillestående fartøj ikke tjener penge ind.

Vi bestræber os på at kunne udføre vores reparationer hurtigst muligt – uden at gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde, der udføres!

DAF værksted hos Truck Center Kolding

Vi tilbyder DAF reparation

Vores reparationer bliver udført af vores kompetente medarbejdere, som alle har erfaring med DAF lastbiler. Vi udfører aldrig en stor reparation uden at konsultere dig først. Det garanterer, at du ikke modtager en dyr regning, du ikke havde regnet med.

Vi ønsker at udføre vores arbejde med den største gennemsigtighed, så vores kunder ved, hvad de går ind til, når de er kunde hos Truck Center Kolding.

Giv os et kald, send os en e-mail, eller sving forbi Vejlevej 106 i Kolding – så tager vi en snak om det, I har brug for hjælp til!

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Hesselly 13
DK-6000 Kolding 

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her