Truck Center Kolding tilbyder

REPARATION AF MERCEDES

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Mercedes lastbil service, værksted og reparation

Sving din Mercedes lastbil forbi Truck Center Kolding, hvor ni kompetente mekanikere vil stå klar til at tage imod dig og dit fartøj og udføre Mercedes lastbil service. Vi kan rådgive og udføre service- og reparationsarbejde på samme kompetente niveau, som fabrikanten tilbyder.

En Mercedes lastbil er af særlig god kvalitet. Det kræver derfor lidt ekstra ekspertise at udføre service og reparation på en Mercedes lastbil. Det tilbyder vi hos Truck Center Kolding, og så garanterer vi desuden, at der ikke kommer nogle fejl ved dit næste eftersyn, hvis du har været ved os inden.

Vi står desuden altid klar til komme ud til dig, hvis du oplever driftstop med din Mercedes lastbil, når du er undervejs på landevejen.

Vores mål er at blive din foretrukne Mercedes serviceudbyder – uanset hvor du befinder dig. Det er Mercedes lastbil service, du kan regne med!

Velkommen til vores Mercedes lastbil værksted

Hos Truck Center Kolding udfører vi kun Mercedes lastbil reparation med kvalitetsværktøj og benytter kun reservedele af højeste kvalitet. Det garanterer dig, at din lastbil ikke falder i værdi, fordi der er indgået kompromis med dårligt værktøj og reservedele. Og så får du selvfølgelig en lastbil tilbage, som er køreklar og i bedste stand.

På vores Mercedes lastbil værksted forenes vores værdier om effektivitet og kvalitet. Vi bestræber os altid på at sende vognmanden tilbage på vejen hurtigst muligt – uden at give efter for kvaliteten af det arbejde, der udføres.

Vi tilbyder Mercedes lastbil reparation

En Mercedes lastbil reparation udføres af professionelle og kompetente medarbejdere, som alle har erfaring i at udføre opgaver på Mercedes lastbiler.

Vi tager dig med i beslutningsprocessen, når vi reparerer dit fartøj. Vi laver altså ingen reparationer uden at kontakte dig først. Det betyder, at du aldrig kommer til at modtage en uforudset regning fra Truck Center Kolding.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder fuld gennemsigtighed. Sådan synes vi, det er bedst at drive en forretning.

Leder du efter et kompetent og kvalificeret værksted til din Mercedes lastbil? Kontakt os allerede i dag på telefon eller e-mail – eller kom forbi vores værksted på Vejlevej 106 i Kolding.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her

 

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Vejlevej 106
DK-6000 Kolding 


Designed by Plico A/S. All rights Reserved.