Truck Center Kolding tilbyder

Reparation af hydraulik

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Vi tilbyder reparation af hydraulik

Hos Truck Center Kolding har vi flere års erfaring inden for reparation af hydraulik. Vores mekanikere udfører tests, fejlfinding og reparation af hydraulik, uanset hvilket mærke dit hydraulikanlæg er, eller hvilken hydraulisk komponent, du skal have efterset. Vi bestræber os naturligvis altid på at foretage en hurtig fejlfinding og efterfølgende reparation, så nedetiden på hydraulikanlægget reduceres, og skaden går mindst muligt ud over jeres indtjening. Vi har en vant omgang med tests af hydraulik, og der er stor sandsynlighed for, at vi finder roden til fejlen hurtigt, så du står med et velfungerende hydraulikanlæg mellem hænderne hurtigt igen.

Vores erfaring med hydraulik er stor

Vores værksted har alle de nødvendige hydrauliske komponenter og den nyeste teknologi inden for testudstyr, så du som kunde kan forvente en effektiv og professionel håndtering af dit hydraulikanlæg. Vi udfører naturligvis ikke en hydraulik reparation uden at konsultere med dig først. På den måde har du mulighed for at være en del af beslutningsprocessen og være sikker på at undgå en uforudset regning. Vi rådgiver dig naturligvis i, hvordan din hydraulik reparation bør foretages og gennemgår alle nødvendige detaljer i processen – såfremt du har interessen i at høre det.

Vores ekspertise i reparation af hydraulik breder sig over en række erfaringer, der gør os i stand til at teste og reparere på følgende hydrauliske komponenter:

  • Hydrauliksystemer
  • Hydraulikpumper
  • Hydraulikcylindre
  • Hydraulikanlæg
  • Hydraulik akkumulatorer
  • Hydraulikpumpestationer

.. og mange flere

Kontakt os for hydraulik reparation i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores erfaringer med reparation af hydraulik. Vi efterser alle hydrauliske komponenter – store som små, simple som komplicerede.

Hvis du har behov for hydraulik reparation, så finder du en yderst professionel hydraulikpartner hos Truck Center Kolding. Vores hydraulik værksted er udstyret med eksperter inden for hydraulik reparation så dit hydraulikanlæg efterses med største grundighed og ekspertise.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her

 

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Vejlevej 106
DK-6000 Kolding 


Designed by Plico A/S. All rights Reserved.