Truck Center Kolding tilbyder

Reparation af dæk

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Dækreparation kræver erfarne mekanikere

I transportbranchen er gode dæk en forudsætning for sikker færdsel på vejen. Et beskadiget dæk kan have fatale konsekvenser, og at vedligeholde sine dæk bør derfor være af højeste prioritet for alle vognmænd. Det er ikke her, du skal gå på kompromis med kvalitet eller gå til en tilfældig mekaniker. Det er essentielt, at du efterlader opgaven hos erfarne mekanikere, der ved, hvordan et dækproblem skal gribes an, og ved, hvornår det er tid til dækudskiftning.

Vi kan hjælpe dig med alt reparation af dæk

Vi tilbyder vejledning, service om og påsætning af dæk, reparation af dæk, reparation af fælge, punkteret dæk reparation og alt andet, der har med reparation af dæk at gøre.

Vi ved, at vognen kører bedst, når hjulene ruller – derfor er vi stolte af at kunne holde jer kørende!

Få et uforpligtende tilbud på reparation af dæk

Vi udfører naturligvis ikke noget arbejde uden at konfrontere dig med omkostningerne først. Hvis I vælger at være kunde hos os, så ønsker vi et retfærdigt samarbejde, hvor prisen matcher arbejdsopgaven.

Prisen afhænger af arbejdets omgang, og vi sender dig et uforpligtende tilbud, når vi har taget stilling til dit problem, så kan du selv vurdere, om vi skal udføre arbejdet for dig. Lyder det ikke retfærdigt?

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Hesselly 13
DK-6000 Kolding 

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her