Truck Center Kolding tilbyder

Reparation af trailer

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Få din trailer repareret hos os

Der er mange komponenter, der kan gå i stykker på en trailer, både el-system, lygter, bremsesystem m.m. kan pludselig svigte, og så er det ikke længere lovligt – eller ufarligt – at køre med traileren som påsætning. Det er vigtigt, at du kontakter en mekaniker, så snart du begynder at opleve problemer med din trailer.

Hos Truck Center Kolding er vi eksperter i at reparere trailere. Hvis du sender din trailer til reparation hos os, så overgiver du den til et trailer værksted, som både rummer det rette udstyr og den rette viden til at udføre holdbare og professionelle resultater.

Vi hjælper gerne med påsætningen

Vi reparerer alle udfordringer, man kunne støde på med en trailer. Vi hjælper også gerne med påsætningen, som ofte kræver fagfolk – især, hvis man har en lettere avanceret trailer – der sættes nemlig lovkrav til påsætningen, som man skal være opmærksom på.

Der er desuden en række krav til, hvilke lastbiler og påsætningsvogne der må sammensættes uden eftersyn – der er dog mange krav, der skal indfries, før man kan fritages fra et eftersyn. Er du det mindste i tvivl, er det fornuftigt at vende forbi os til et eftersyn – så oplyser vi dig om, om din sammensætning kræver eftersyn, og hvis den gør, så efterser vi den naturligvis. Så kan du trygt vende tilbage til vejen.

Få et uforpligtende tilbud på trailerreparation

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud – så tager vi en snak om dine muligheder for reparation af trailer hos os!

Vi har ikke lyst til at overraske vores kunder med uforudsete beløb, derfor udfører vi aldrig en reparation uden at involvere dig i omkostningerne.

Så hvis du vælger at være kunde hos os, garanterer vi, at der aldrig vil komme uforudsete omkostninger.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her

 

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Vejlevej 106
DK-6000 Kolding 


Designed by Plico A/S. All rights Reserved.