Truck Center Kolding tilbyder

Service af lastbil

Autoriseret serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Vi er klar til at hjælpe

Vi er specialister i lastbilservice

Hos Truck Center Kolding er vi specialister inden for lastbilservice. Det betyder, at vi er certificeret i at udføre de lovmæssige krav, der sættes til eftersyn af lastbiler.

De lovmæssige krav er vigtige at overholde. Ikke bare fordi det kan resultere i en dyr bøde, hvis du ikke overholder kravene – det kan også gå ud over din egen, og andres, sikkerhed.

Oplev pålidelig lastbilservice hos os

Der sættes mange krav til et godkendt eftersyn af lastbiler. Det inkluderer blandt andet et lovpligtigt eftersyn af bremser, luftforureningsrisici, motortjek, tilkoblingsanordninger, eftersyn af bærende elementer – altså hjul – og langt flere. Det er en omfattende lovgivning med mange faktorer, så det er nødvendigt at den foretages af erfarne, professionelle og certificerede fagfolk.

Kravene er sat for at opretholde en vis sikkerhedsstandard.  Det er disse parametre, man har vurderet, der skal testet, før man kan være sikker på, at et køretøj færdes ufarligt på vejene. Det er altså ikke en opgave, der skal sjuskes med eller overlades til folk, som virker utroværdige.Det er væsentligt, at du finder en pålidelig transportserviceudbyder, som giver dig den sikkerhed, du har brug for.

Vi har samlet mange års erfaring inden for lastvognsservice og tør godt garantere, at din lastbil bliver placeret i gode hænder, hvis du kører den forbi os.

Autoriseret service af en række anerkendte mærker

Vi er desuden autoriseret i at udføre MAN-service, DAF-service, Volvo lastbil service, Mercedes lastbil service og Scania service. Dertil sagt, at vi naturligvis tilbyder lastvognsservice uanset mærket på din lastbil!

Men hvis du specifikt er på udkig efter et Scania værksted, et DAF-værksted, et MAN-værksted, et Mercedes lastbil værksted eller et Volvo lastbil værksted, så er du kommet til det rette sted!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her

 

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Vejlevej 106
DK-6000 Kolding 


Designed by Plico A/S. All rights Reserved.