Truck Center Kolding tilbyder

REPARATION AF LASTBIL

Professionelt serviceværksted med god plads

Vi har redskaberne og pladsen til at varetage meget store maskiner

Professionelt lastbilværksted
Vi er klar til at hjælpe

Et erfarent lastbilværksted

På vores lastbilværksted i Kolding har vi kvalitet og effektivitet i fokus, når vi udfører en lastbil reparation. På vores værksted er vi 9 erfarne mekanikere, som har foretaget stort set alle reparationer, der laves på lastbiler. Dertil har vi både pladsen, hovederne, hænderne og reservedelene til at udføre en pålidelig og hurtig reparation af dit køretøj. Det er desuden uanset, om du skal have repareret din DAF, MAN, Scania, Volvo eller Mercedes.

Du er velkommen til at lave en aftale hos os på vores lastbilværksted, men opstår der et nødstilfælde, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig!

Vi sender vores servicevogn, hvis du er gået stå

Vi kommer også gerne ud til dig med vores servicevogn, skulle du opleve driftstop, mens du er på vejen. Vi ved, at det er mistet indtjening for vognmanden, når han ikke er på farten. Derfor kommer vi ud, så hurtigt vi kan – afhængigt af trafik og afstand.

Vi hjælper dig hurtigt ud på vejen igen. Kontakt blot vores servicevognmand på 75 57 77 03, så kører du snart igen. Med vores assistance forstyrres jeres daglige produktion mindst muligt. Det er vi på vores lastbilværksted i Kolding stolte af at kunne bidrage til.

Professionelt lastbilværksted

Få en fair pris, på reparation af lastbil

Prisen på en lastbil reparation afhænger af arbejdets udførelse og omgang, men vi forsikrer, at beløbet altid vil matche vores arbejdsindsats. Vi giver dig selvfølgelig et tilbud på reparationen, inden vi opkræver et beløb, så du ikke oplever nogle uforudsete omkostninger.

Kontakt os med dit lastbilsproblem, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Åbningstider

Man-tors: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør-søn: LUKKET

Adresse

Truck Center Kolding 
Hesselly 13
DK-6000 Kolding 

Kontakt os

Telefon: 75 57 77 03
Mail: mail@truckcenterkolding.dk
Facebook: Følg os her